zondag 8 juli 2012

The sound bath

Ik blog de laatste tijd maar weinig... Ik heb ook maar weinig tijd om te bloggen. Daarom laat ik de Battle Of The Songs ook een tijdje vallen, om plaats te maken voor de echt mooie culturele dingen. Zoals dit Sound Bath, live uitgevoerd op LushFest 2012.
Voor dit muzikale werk bestaat geen betere titel dan The Sound Bath. Je wordt letterlijk ondergedompeld in de muziek, en dat is ook precies de bedoeling. Het maakt deel uit van een spa-behandeling van Lush, genaamd Lush Sound Bath (uiterst logisch). Jammer genoeg heeft Lush geen spa's in Nederland, maar de muziek is wel te krijgen op cd (https://www.lush.co.uk/category/256) - grote aanrader!

Omdat LushFest wordt georganiseerd door Lush, is het ook logisch dat muzikanten die bij Lush betrokken zijn ook optreden, zoals Jackie Oats en Mira Manga. Maar er is meer, andere - nog - onbekende muzikanten, en vele - kleine - goede doelen-organisaties (het is en blijft Lush) zijn ook aanwezig. En Gorilla Perfumes natuurlijk (hun parfums worden bij Lush verkocht). Jammer dat ik er niet bij kan zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten