zaterdag 7 januari 2012

Hunger

Eens iets totaal anders dan normaal: een tijdschrift. Hunger wel te verstaan, een tijdschrift voor "the culturally and visually hungry". Veel interviews, veel foto's, veel cultuur (tja, veel... een understatement voor een tijdschrift formaat telefoonboek).

The Hunger is opgezet door Rankin. Het doel van het tijdschrift is om de creatieve mensen die hij ontmoet bij zijn werk als fotograaf, een stem te geven. Het is een eerbetoon aan de mensen die in het tijdschrift staan, van acteurs tot kunstenaars, van muzikanten tot stylisten en van fotografen tot make-upartiesten. Ieder interview gaat gepaard met een foto's, meestal gemaakt door Rankin zelf.


Hunger komt twee keer per jaar uit. Ik weet niet precies waar het allemaal verkocht wordt in Nederland, maar ik heb de mijne mijn gekocht in december in de Bijenkorf in Maastricht (daar kostte het €8). Het tijdschrift komt oorspronkelijk uit Engeland (of Amerika, daar ben ik niet helemaal zeker van), dus het is Engelstalig. Maar als je geen Engels kan: de foto's zijn ook prachtig om naar te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten