donderdag 5 januari 2012

Get more into music

Struinend over YouTube kom je soms de mooiste dingen, zo ook deze afspeellijst. Get More Into Music is een afspeellijst met Florence Welch's (Florence + The Machine) favoriete muziekfragmenten van YouTube. Iedere video heeft zijn eigen introductie door Florence, waar ze uitlegt waarom ze nu precies van deze video houdt/wat ze er zo bijzonder aan vindt.

De artiesten die op Get More Into Music staan, zijn Otis Redding, Diane Cluck, Klaus Nomi, Stevie Nicks en Tom Waits. Allen verschillen ze enorm van elkaar, maar worden verenigd in Florence + The Machine (de onemanband van Welch).


Florence + The Machine is, zoals ik al eerder vermeld heb, de onemanband van Florence Welch. Haar muziek is het beste te omschrijven als folk, maar zaligmakend is deze omschrijving niet. Ze voert je mee in haar eigen droomwereld die soms duister en angstaanjagend is, maar vaak ook heel mooi.

Hierbij de link naar Get More Into Music (laat me weten wat je ervan vindt): http://www.youtube.com/playlist?list=PL40AC2F0FE18FA99B

Geen opmerkingen:

Een reactie posten